News 2008

Krekels wenst iedereen prettige feestdagen!

Krekels wenst iedereen prettige feestdagen!

Op woensdag 24, donderdag 25, vrijdag 26 december en op woensdag 31 december, donderdag 1 en vrijdag 2 januari sluit Krekels zijn deuren voor de feestdagen. U kunt ons wel steeds bereiken op het gewone telefoonnummer.

Krekels wenst iedereen alvast prettige feestdagen!

Het Krekels Team

Horeca Expo fair - Gent

Krekels participated at the Horeca Expo fair in Gent from sunday 23 untill thursday 27 november 2008. As last week at festivak our 2 newest products -expotable and moonflag- were introduced to a broad public. The success of Festivak was confirmed: these 2 products are hot!

Krekels op Horeca Expo
Krekels op Horeca Expo Krekels op Horeca Expo
Festivak fair - Antwerp

Festivak is a fair for the total event-sector where "professionals meet professionals". Krekels participated at this 2 day fair in Antwerp (wednesday 19 - thursday 20 november). Our 2 new products -expotable and moonflag- were introduced for the first time to the public. The intrest was overwhelming. We're convinced that these 2 new products will have the same succes as all our other products. Off course also these products have the same caracteristiques as all other products in the Krekels portfolio: eye-catching, very high quality, fast and easy to build up and/or transport.

Krekels op Festivak Krekels op Festivak Krekels op Festivak Krekels op Festivak
Een opvallende toeschouwer...

Afgelopen weekend vond de elfde editie van de Champers Trophy plaats. Na tien jaar werd het concept eens grondig vernieuwd. Voor de allereerste keer maakte Limburgs grootste Team-buildingevent een stadscentrum onveilig, namelijk dat van Hasselt.
Meer dan 100 bedrijventeams streden er om de felbegeerde wisselbeker. Niet alleen kracht, maar ook tactiek, snelheid en intellect waren nodig om deze trofee in de wacht te kunnen slepen.
Krekels was er met zijn Starshade en Beachvlaggen een aandachtig toeschouwer en zorgde bij de deelnemers voor de nodige schaduw of beschutting tegen de regen en wind. Onze Starshade, Expodome, Expotent en Easyflags kleurden er het landschap.

Starshade     Starshade
Krekels steunt Childcry
Krekels steunt Childcry

Ook Krekels steunt Childcry. Deze organisatie helpt kinderen die slachtoffer van misbruik geworden zijn, door deze moeilijke periode heen.
Wilt u ook uw steentje bijdragen en deze kinderen aan een nieuwe toekomst helpen?

Kijk dan op: http://www.childcry.com

Verschijning op TVOOST

TVOOST was aanwezig in het osteoporosedorp Geraardsbergen. Om nog meer aandacht te leggen op dit gebeuren, werden ze omringd door Easyflags, Expodomes, Expotent van Krekels.

Te bekijken op http://www.tvoost.be/nl/nieuws/zoek?src=osteoporose

Nieuwe kracht vult het team van Krekels aan

Om u nog beter van dienst te zijn heeft Krekels recent een nieuwe werknemer in dienst genomen.
Nathalie De Wulf zal ons voortaan bijstaan op grafisch vlak.

Krekels STARSHADE schittert in 'Mijn restaurant'!

De finale van 'Mijn restaurant' heeft een hoogtepunt gekend met meer dan 1 miljoen kijkcijfers! Indien u bij één van deze kijklustige behoorde, zal u zeker getuige geweest zijn van de schitterende verschijning van Krekels Starshade op nationale televisie!

In 'Mijn restaurant' werden 5 verschillende steden tegen elkaar uitgespeeld.
Gent, Hasselt, Antwerpen, Oostende en Leuven namen het tegen elkaar op. Elkéén kreeg de kans om een succesvol sterrenrestaurant uit de grond te stampen. Wie de finale won, kreeg de sleutel van zijn restaurant overhandigd!

Donderdag 29 mei was het zover! Gedurende de hele show was de spanning
te snijden. Maar Krekels kwam tot de redding! De avond was reeds gevallen maar de Starshade zorgde voor het ontbrekende sfeerlicht! Rani De Conick
werd overkoepeld door deze prachtig verlichte tent!

Uiteindelijk hebben Micheline en haar zoon Jelle van D'hoogeschool in Leuven bewezen dat zij het meest succesvolle sterrenrestaurant hadden opgericht.

Starshade in Mijn Restaurant

Starshade

Klik hier voor meer foto's

29 april 2008: Krekels wil zijn team versterken met:

Sales assistant : Voel je je aangesproken om in een jong dynamisch team te werken in een snel groeiende omgeving? Aarzel dan niet en bel ons.

Krekels' StarShade op de Grote Wafelenbak

Krekels zorgde ervoor dat de wafelbakkers van de Grote Wafelenbak droog aan de slag konden gaan. De 2 Starshades waren naast een noodzakelijkheid ook een echte aandachtstrekker. Krekels’ Starshades haalden zelfs het nationale nieuws!

De Grote Wafelenbak ging door op zondag 2 maart en herdacht ‘Vrolijk België’, een randevenement van Expo ‘58 dat zich focuste op de Breugheliaanse aspecten van België. Van alle gerechten, kende de Brusselse Wafel in 1958 de grootste bijval.

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Expo ’58 kwam de Brusselse Wafel terug naar Brussel. De plek bij uitstek voor dit evenement was natuurlijk de Marollenwijk, Brussels’ oudste en meest kleurrijke wijk.

Starshade

Krekels breidt uit


Om u nog beter van dienst te zijn heeft Krekels recent 1 nieuwe werknemer in dienst genomen.
Dorine De Rudder zal ons voortaan bijstaan op de boekhouding.

Evenement2008


Bezoek ons op Evenement 2008 te Utrecht op 9-10 april.
De vakbeurs voor events:  www.evenement2008.nl
Vraag bij nu uw gratis toegangskaart aan!

Verhuur-sectie

Vanaf heden is er nu ook een nieuwe gedetailleerde sectie over de verhuur van de Starshade & Expotent

Enkele sfeerbeelden van Festivak 2007 !

Starshade Starshade Easydisc

Tweedehands tenten

Neem gerust een kijkje op onze pagina Tweedehands tenten. (Starshade, Expotent, Expodome,...)
Wil je op de hoogte blijven van het aanbod in tweedehands tenten? Schrijf je dan hier in.

EASYFLAG - nieuw bij Krekelsbeachflag

 

Zie rubriek produkten voor verdere uitleg ivm dit nieuwe produkt dat vanaf nu beschikbaar is bij Krekels.

De easyflag is de vlag onder de vlaggen: sterk, weerbestendig, grote visibiliteit in alle omstandigheden enz...

Trefwoorden: starshade, expotent, expodome, piramidetent, piramidetent, feesttent, partytent, beachvlag, beachvlaggen, strandvlag, easyflag, beachflag, verkoop tenten